Τηλ.: 2610 338 054

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στην επιχείρηση της Ελένης Χρονοπούλου στην Πάτρα διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε ράφια,
ιδανικά για τον εξοπλισμό επιχειρήσεων και καταστημάτων.
Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από πρώτες ύλες που ακολουθούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, με τελικό αποτέλεσμα τα ράφια που εμπορευόμαστε να είναι ασφαλή και ανθεκτικά στο χρόνο και τη χρήση. 
Πιο αναλυτικά, η γκάμα των προϊόντων ​που εμπορευόμαστε
περιλαμβάνει, τα εξής είδη ραφιών:

Ράφια Dexion

Το σύστημα ραφιών τύπου DEXION αποτελούν διαχρονική και οικονομική λύση για την αποθήκευση προϊόντων, σε επαγγελματικά και ιδιωτικά κτίρια. Ιδανικά για οικιακές αποθήκες, αρχεία λογιστηρίου, αποθήκες προϊόντων καταστημάτων κ.α.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:
  • Κατάλληλα για αποθήκευση ελαφριών φορτίων
  • Αποτελείται από μεταλλικά ράφια σε διάφορες διαστάσεις και ορθοστάτες που συνδέονται μεταξύ τους με μεταλλικές βίδες Μ8Χ15.
  • Είναι πολύ απλά στη συναρμολόγηση και κατάλληλα για διάφορες εφαρμογές.
  • Έχει τη δυνατότητα δημιουργίας θέσεων ταξινόμησης με τα ζεύγη χωρισμάτων.

Σύστημα Rigid

Το σύστημα Rigid αποτελεί αρθρωτό σύστημα, που αποτελείται κατά κύριο λόγω από γαλβανιζέ λαμαρίνα.

Τα ημιβαρέως τύπου - midi rack είναι ιδανικά για την αποθήκευση ημιβαρέων προϊόντων, καθώς και για τη δημιουργία παταριών. Η αποθήκευση και διακίνηση από τα συγκεκριμένα ράφια γίνεται ως επί των πλείστον με τα χέρια (Picking). Αυτός ο τύπος αποθήκευσης απευθύνεται και είναι υπολογισμένος και σχεδιασμένος για προϊόντα μη παλετοποιημένα και μετρίων διαστάσεων. Το σύστημα διακρίνεται για την πολυλειτουργικότητα του μιας και τα διάφορα εξαρτήματα, όπως μεταλλικά ράφια ή νοβοπάν ή MDF κάλυψης των δοκίδων, κατακόρυφα διαχωριστικά, πλέγματα προστασίας, δίνουν πολλαπλές λύσεις εύχρηστης αποθήκευσης.
Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να συνδυαστούν με την τοποθέτηση πλαστικών κουτιών για αποθήκευση πολύ μικρών αντικειμένων, όπως βίδες και κάθε είδους εξαρτημάτα. Τα επίπεδα φόρτωσης μεταβάλλονται αναλόγως των αναγκών καθ’ ύψος εύκολα και γρήγορα μιας και το σύστημα είναι αρθρωτό, χωρίς να απαιτούνται εργαλεία και βίδες συναρμολόγησης. Είναι τόσο ευέλικτο ώστε να μπορεί να συνδυάσει κατασκευές τόσο μονώροφες όσο και πολυώροφες με μεσοπατώματα (ραφοπάταρο).

Ράφια Βαρέως τύπου για παλέτες - HEAVY RACK

Τα ράφια Heavy Rack είναι ιδανική λύση για την αποθήκευση παλετοποιημένων προϊόντων. Επιπλέον, θεωρείται η ιδανικότερη λύση σε περιπτώσεις αποθήκευσης με διαφορετικά είδη παλέτας και μπορεί ταυτόχρονα να συνδυαστεί με ράφια (midi rack) για περισυλλογή παραγγελιών (picking).

Η άμεση πρόσβαση στην παλέτα, χωρίς να χρειάζεται η μετακίνηση της ενισχύει στην ταχύτητα και ευελιξία του συστήματος. Το ύψος της κατασκευής και το φάρδος του διαδρόμου μπορεί να ποικίλει σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Μπορεί να σχεδιαστεί και να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες μιας μικρής αποθήκης, αλλά και ενός μεγάλου σε ύψος και μήκος κέντρου αποθήκευσης και διανομής. Χρησιμοποιείται σε όλους τους τύπους παλέτας (ύψος, βάθος, πλάτος, βάρος), καθώς και σχεδόν από όλα τα ανυψωτικά μηχανήματα.

Σύστημα CANTILEVER

Ιδανικό σύστημα για αντικείμενα μεγάλου μήκους που δεν παλετοποιούνται. Τα συστήματα ραφιών CANTILEVER πληρούν τις προϋποθέσεις οικονομικής αποθήκευσης μεγάλων σε μήκος και σχετικά μεγάλων σε όγκο και βάρος αντικειμένων, όπως ξυλείας, φύλλων νοβοπάν ή MDF, σωλήνων ή ράβδων πλαστικών ή μεταλλικών. Προσφέρουν ασφαλή και άνετη μετακίνηση προϊόντων σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης. Ιδανικά για εσωτερική ή εξωτερική χρήση.

Ράφια τύπου SUPER MARKET (γόνδολες & επιτοίχια)

Τα Ράφια τύπου SUPER MARKET (γόνδολες και επιτοίχια) είναι ιδανικά για την προβολή προϊόντων, αφού έχουν μεγάλη αντοχή σε φορτία , ενώ παράλληλα προσφέρουν περισσότερους συνδυασμούς ανοιγμάτων με σκοπό τη μέγιστη αξιοποίηση του ραφιού.

Ταμεία SUPER MARKET

Διαθέτουμε πλούσια γκάμα σε ταμεία για μικρά και μεγάλα SUPER MARKET, με βασικό στόχο τη μέγιστη λειτουργικότητα και εργονομία του χώρου σας. Οι διαφορετικοί χρωματισμοί, η ποικιλία των διαστάσεων, ο μεγάλος αριθμός παρελκόμενων αξεσουάρ και η δυνατότητα προσαρμογής ανάλογα με το σύστημα μηχανογράφησης, σας δίνουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσετε τις ανάγκες του καταστήματος σας. 

Μεταλλικές Ντουλάπες

Οι μεταλλικές ντουλάπες που θα βρείτε στην επιχείρηση μας είναι ιδανική επιλογή για να καλύψετε ένα ευρύ φάσμα αναγκών με ατελειώτες και πολλαπλές χρήσεις. Στο σπίτι, το γραφείο, το κατάστημα, την αποθήκη ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους, όπως μπαλκόνια, κήπους και αυλές.

Παρασκευάζονται από προγαλβανισμένο χάλυβα και είναι βαμμένες με βιομηχανικό πολυεστέρα, που τις καθιστούν ανθεκτικές ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους ή σε μέρη με υψηλά ποσοστά υγρασίας. 

Προϊόντα D.I.Y.

Τα πακέτα «FINO» μπορούν να ικανοποιήσουν μια ευρεία γκάμα αποθηκευτικών αναγκών λόγω των διαστάσεων τους και τον εύκολο τρόπο συναρμολόγησης τους. Κάθε πακέτο μπορεί από μόνο του να δημιουργήσει έναν ανεξάρτητο φοριαμό ύψους 200cm ή δύο ανεξάρτητους φοριαμούς ύψους 100cm έκαστος. Είναι ιδανικά για να καλύψουν ανάγκες αποθήκευσης στο σπίτι, το γραφείο, την αποθήκη ή το εξοχικό. Το πακέτο μπορεί να μεταφερθεί με μικρό Ι.Χ. Η απόχρωση είναι ανοιχτό γκρι (ral 7035).

Πλαστικά κουτιά ταξινόμησης

Φτιαγμένα από συμπολυμερές πολυπροπυλένιο ανθεκτικό στους περισσότερους διαλυτές και σε υψηλότερες από τις κανονικές συνθήκες θερμοκρασίας. Έχουν ενισχυμένο πίσω «χείλος» για την κρέμαση του σε ράγες και πλάτες κουτιών, αλλά και «χείλη» που βοηθούν την κάθετη στοίβαξη. Επιπλέον, όλα τα κουτιά ταξινόμησης διαθέτουν καρτελοδέκτη, καθώς και δυνατότητα διαχωρισμού με κάθετα χωρίσματα.