Τηλ.: 2610 338 054

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εδώ και περίπου 40 χρόνια, η επιχείρηση Χρονοπούλου Ελένη στην Πάτρα
παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν τον εξοπλισμό επιχειρήσεων και καταστημάτων,
​με ράφια κορυφαίας ποιότητας.

​Δείτε αναλυτικά, παρακάτω, τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε:

Σχεδιασμός Αποθήκης και Καταστήματος 

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και το σχεδιασμό του χώρου της αποθήκης και του καταστήματος σας, με βασικό γνώμονα τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες του. Συγκεκριμένα, το έμπειρο προσωπικό μας, σας επισκέπτεται και κάνει αυτοψία και μέτρηση του χώρου σας. Επίσης, έχει τη δυνατότητα στέλνοντας με φαξ ή email κάποιο σχεδιάγραμμα ή σκαρίφημα να σας παρουσιάσει μια άρτια λειτουργική λύση που θα ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το χώρο και τις απαιτήσεις που θα έχετε για την ομαλή και ασφαλή αποθήκευση ή προβολή των προϊόντων σας.
image-180367-0006.jpg
Σας δίνουμε τη δυνατότητα να έχετε πλήρη γνώση του τελικού αποτελέσματος, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, αφού σας παρουσιάζουμε τα σχέδια πριν την υλοποίηση. Βρισκόμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή για να ακούσουμε και να προτείνουμε την καλύτερη λύση.

Συναρμολόγηση

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας βρίσκονται στη διάθεση σας με σκοπό να συναρμολογήσουν με την απαιτούμενη τεχνογνωσία και ασφάλεια, τον νέο σας εξοπλισμό. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση υλικών που έχουν υποστεί φθορές από τη χρήση και τον λάθος χειρισμό, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ασφάλεια της κατασκευής και κατ' επέκταση του προσωπικού σας.

Πραγματοποιούμε, επίσης, επιδιορθώσεις ραφιών που έχουν βλάβη, μετά από έλεγχο και στατική μελέτη των δεδομένων. Αναλαμβάνουμε, ακόμα, την μεταφορά τμήματός ή και ολόκληρης της κατασκευής σας, προσαρμόζοντας γρήγορα και με ασφάλεια τον αποθηκευτικό σας χώρο στις νέες ανάγκες και απαιτήσεις της επιχείρησης σας.
image-180368-0007.jpg

Επιθεώρηση Ραφιών

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας είναι σε θέση να επιθεωρήσουν τα συστήματα αποθήκευσης που χρησιμοποιείται στην επιχείρηση σας, είτε ανήκουν στην γραμμή παραγωγής μας, είτε είναι από διαφορετικούς οίκους κατασκευαστών.

Η διαδικασία της επιθεώρησης πραγματοποιείται με ιδιαίτερη προσοχή και με μια σειρά ελέγχων, όπως έλεγχος βέλους κάμψεως, λυγισμού, πάκτωσης – στερέωσης κτλ.

​Επιπλέον, τα φθαρμένα τμήματα των ραφιών σας μπορούν να αντικατασταθούν από το συνεργείο μας, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή τους. 
image-180369-03_ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ(1).jpg

Σχεδιασμός Νέου Προϊόντος

Ανάλογα με το υλικό/είδος προβολής ή αποθήκευσης, προκύπτουν ιδιαίτερες ανάγκες, μέσα από τις οποίες μπορούν να σχεδιάστουν και να κατασκευαστούν συστήματα που μπορούν να προβάλουν αποτελεσματικά τα προϊόντα σας και η αποθήκευση τους να γίνει ασφαλής.

Πολλές εταιρείες έχουν εμπιστευτεί το «ιδιαίτερο» προϊόν τους και ανταμειφθήκαν με το άρτιο αποτέλεσμα.
image-180370-0008.w640.jpg